MAKSUTAVAT


1. ENNAKKOTILISIIRTO  Tilisiirto maksuvaihtoehto

 • Ennakkotilisiirto on kätevä maksuvaihtoehto silloin, jos vaikka verkkopankkitunnuksesi ei ole tilauksenteko hetkellä saatavilla tai jos tilipäiväsi on vasta parin päivän päästä. Ennakkotilisiirtoa on kätevä käyttää myös silloin, jos pankkiyhteyksissä on jotain tilapäistä häikkää.

 • Voit maksaa tilauksesi tilisiirtona myöhemmin verkkopankkitunnuksillasi tai vaikkapa pankin tiskillä. Maksuaikaa on tilauksen teosta 3 täyttä arkipäivää (odotamme lisäksi vielä yhden täyden arkipäivän, pankkien väliseen rahansiirtoon mahdollisesti kuluvaan aikaan). Tämän jälkeen tilauksesi peruuntuu automaattisesti, ellei maksua ole suoritettu. Peruutuksesta saat sähköpostin.

 • Tilauksesi voidaan postittaa heti, kun maksu näkyy tilillämme valitun toimitustavan ehtojen mukaisesti.

 • Muistathan laittaa viitenumeron (numeroita) viitenumero kenttään. Tämä nopeuttaa maksujen yhdistämistä oikeisiin tilauksiin.

Tilitietomme osuuspankissa:
Tilin omistaja: Lastenpuoti Tenavalinna Oy
Tilinumero: FI34 5741 4020 0649 65
BIC: OKOYFIHH
 
 
3. BAMBORA MAKSUNVÄLITYS Bambora maksunvälitys

Tenavalinnan verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Bambora maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. 
Bamboran yhteystiedot:
Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4) 
Sähköposti: payform@bambora.com 
Puhelin: 09 315 82 555 (arkisin klo 9-17) 
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta
 
 • Maksu pankkipainikkeilla ja luottokorteilla  Pankkimaksut Luottokortit
Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit. 

 • MobilePay
MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa. https://mobilepay.fi/

 • Pivo
Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/ 
 
 • Siirto

Käyttöehot ovat tarjolla Siirron sivuilla https://siirto.fi/

 • Mash
  Mash Finance Oyj:llä on oikeus tarkastaa Mash Laskulla tai Osamaksulla maksavan asiakkaan luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätä luotto niiden perusteella. Mash Finance Oyj (2159120-9) on vuodesta 2007 asti toiminut suomalainen rahoitusalan yritys. Mash Laskulla saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista ja 45 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös halutessasi muuttaa laskun kätevästi osamaksuksi. Mash Osamaksulla maksaessasi voit valita itsellesi sopivan maksuajan (3 kk, 6 kk, 9 kk, 12 kk, 18 kk, 24 kk) ja saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista. Voit myös milloin tahansa maksaa koko summan kerralla ilman lisäkuluja. Mash Laskun tai Osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat, yli 20-vuotiaat asiakkaat. Maksutapa on mahdollinen 10–10.000 euron ostoksille. Lisätietoja Mashista osoitteessa https://www.mash.com/fi/kuluttajille/hinnasto

 

 Jousto Lasku tai Jousto Osamaksu   Jousto

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto ontarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskunsaatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssaerässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voitmaksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisentunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävänkertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidunluottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Laskutoimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa! Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.