MAKSUTAVAT


1. ENNAKKOTILISIIRTO Tilisiirto maksuvaihtoehto

  • Ennakkotilisiirto on kätevä maksuvaihtoehto silloin, jos vaikka verkkopankkitunnuksesi ei ole tilauksenteko hetkellä saatavilla tai jos tilipäiväsi on vasta parin päivän päästä. Ennakkotilisiirtoa on kätevä käyttää myös silloin, jos pankkiyhteyksissä on jotain tilapäistä häikkää.

  • Voit maksaa tilauksesi tilisiirtona myöhemmin verkkopankkitunnuksillasi tai vaikkapa pankin tiskillä. Maksuaikaa on tilauksen teosta 3 täyttä arkipäivää (odotamme lisäksi vielä yhden täyden arkipäivän, pankkien väliseen rahansiirtoon mahdollisesti kuluvaan aikaan). Tämän jälkeen tilauksesi peruuntuu automaattisesti, ellei maksua ole suoritettu. Peruutuksesta saat sähköpostin.

  • Tilauksesi voidaan postittaa heti, kun maksu näkyy tilillämme valitun toimitustavan ehtojen mukaisesti.

  • Muistathan laittaa viitenumeron (numeroita) viitenumero kenttään. Tämä nopeuttaa maksujen yhdistämistä oikeisiin tilauksiin.

Tilitietomme osuuspankissa:
Tilin omistaja: Lastenpuoti Tenavalinna Oy
Tilinumero: FI34 5741 4020 0649 65
BIC: OKOYFIHH
 

2. CHECKOUT MAKSUNVÄLITYSPALVELU Checkout maksutapa

  • Maksu pankkipainikkeilla
Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu. Voit tutustua checkout palveluun, checkoutin omilla sivuilla: http://checkout.fi/home/henkiloeasiakkaat.html
 
  • Jousto Lasku tai Jousto Osamaksu Jousto
Osta tuotteitamme helposti ja turvallisesti myös Jousto Laskulla tai Jousto Osamaksulla. Palvelun tarjoaa kotimainen Jousto maksutapa. Jousto Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4.90 €) ja Jousto Osamaksulla max. 24 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 € ja kuukausikorko 2,42 %). Miksi et ostaisi haaveilemaasi tuotetta jo tänään ja valitsisi ostoskorissa maksutavaksi Joustoa. Lisätietoja osoitteessa www.jousto.com.


  • Maksut luottokorteilla
Maksuja voi tehdä kaikilla Luottokunnan korteilla. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja toimittaa tuotteet ostajalle, sekä hoitaa kauppaan liittyvät lakisääteiset ja itse määrittelemänsä muut velvoitteet. Luottokorteilla (Visa, Visa Electron, Mastercard) tehtävissä maksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Ostolaskut Oy:n (2284303-3) välille, joka on maksun saaja ja Checkout -palvelun virallinen yhteistyökumppani, ja joka tilittää maksun myöhemmin kauppiaalle. Luottokunnan sopimuskumppani asiassa on Suomen Ostolaskut Oy.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa! Voit tutustua checkout palveluun, checkoutin omilla sivuilla: http://checkout.fi/home/henkiloeasiakkaat.html