MAKSUTAVAT


1. ENNAKKOTILISIIRTO  Tilisiirto maksuvaihtoehto

  • Ennakkotilisiirto on kätevä maksuvaihtoehto silloin, jos vaikka verkkopankkitunnuksesi ei ole tilauksenteko hetkellä saatavilla tai jos tilipäiväsi on vasta parin päivän päästä. Ennakkotilisiirtoa on kätevä käyttää myös silloin, jos pankkiyhteyksissä on jotain tilapäistä häikkää.

  • Voit maksaa tilauksesi tilisiirtona myöhemmin verkkopankkitunnuksillasi tai vaikkapa pankin tiskillä. Maksuaikaa on tilauksen teosta 3 täyttä arkipäivää (odotamme lisäksi vielä yhden täyden arkipäivän, pankkien väliseen rahansiirtoon mahdollisesti kuluvaan aikaan). Tämän jälkeen tilauksesi peruuntuu automaattisesti, ellei maksua ole suoritettu. Peruutuksesta saat sähköpostin.

  • Tilauksesi voidaan postittaa heti, kun maksu näkyy tilillämme valitun toimitustavan ehtojen mukaisesti.

  • Muistathan laittaa viitenumeron (numeroita) viitenumero kenttään. Tämä nopeuttaa maksujen yhdistämistä oikeisiin tilauksiin.

Tilitietomme osuuspankissa:
Tilin omistaja: Lastenpuoti Tenavalinna Oy
Tilinumero: FI34 5741 4020 0649 65
BIC: OKOYFIHH
 

2. CHECKOUT MAKSUNVÄLITYSPALVELU  Checkout maksutapa


  • Maksu pankkipainikkeilla Pankki
Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu. Voit tutustua checkout palveluun, checkoutin omilla sivuilla: https://www.checkout.fi/kuluttajille

 
  • Jousto Lasku tai Jousto Osamaksu   Jousto
Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto ontarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskunsaatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssaerässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voitmaksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisentunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävänkertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidunluottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Laskutoimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa! Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.
 
 

  • Maksut luottokorteilla Luottokortit
Maksuja voi tehdä kaikilla Luottokunnan korteilla. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja toimittaa tuotteet ostajalle, sekä hoitaa kauppaan liittyvät lakisääteiset ja itse määrittelemänsä muut velvoitteet. Luottokorteilla (Visa, Visa Electron, Mastercard) tehtävissä maksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Ostolaskut Oy:n (2284303-3) välille, joka on maksun saaja ja Checkout -palvelun virallinen yhteistyökumppani, ja joka tilittää maksun myöhemmin kauppiaalle. Luottokunnan sopimuskumppani asiassa on Suomen Ostolaskut Oy.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa! Voit tutustua checkout palveluun, checkoutin omilla sivuilla: https://www.checkout.fi/kuluttajille