REKISTERISELOSTE

Rekisteröityminen

  • Tilaaminen Lastenpuoti Tenavalinnan verkkokaupasta ei vaadi rekisteröitymistä.
  • Rekisteröityminen Lastenpuoti Tenavalinnan verkkokaupan asiakasrekisteriin on vapaaehtoista.
  • Suosittelemme kuitenkin rekisteröitymistä, sillä se on helpoin ja nopein tapa tilata tuotteita verkkokaupastamme. Tällöin syötät tietosi vain kerran ja pääset myöhemmin seuraamaan tilauksesi edistymistä verkkokaupassamme. Rekisteröityneenä asiakkaana saat myös VIP asiakkaan edut heti ensimmäisen tilauksesi jälkeen. Lisäksi saat bonusta 10% tilauksistasi, alennuskoodin muodossa verkkokauppaamme.
  • Rekisteröityessä ensimmäisen kerran kuluttajan tulee: a) rekisteröityä kuluttajana Lastenpuoti Tenavalinnan verkkokaupan asiakasrekisteriin ilmoittamalla nimensä sekä muut pakolliset tiedot. b) Antaa suostumuksensa, että Lastenpuoti Tenavalinnan verkkokauppa rekisteröi henkilötiedot (nimi, osoite, puhelin ja sähköposti) asiakasrekisteriinsä.

 

Yksityisyys ja tietosuoja

  • Lastenpuoti Tenavalinnan verkkokaupan asiakastiedot ovat luottamuksellisia.
  • Kuluttajan tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.
  • Lastenpuoti Tenavalinna ei pyydä eikä tallenna kuluttajasta
    a) pankkiyhteystietoja
    b) luottokorttitietoja


Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Lastenpuoti Tenavalinna Oy (y-tunnus: 2556368-6)
www.tenavalinna.fi

puhelin: 040-9672203
sähköposti: asiakaspalvelu@tenavalinna.fi

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE
Henkilö on rekisteröitynyt Lastenpuoti Tenavalinnan verkkokaupan asiakkaaksi.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS
Rekisterin käyttötarkoitus on Lastenpuoti Tenavalinnan verkkokaupan asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Lastenpuoti Tenavalinnan verkkokaupan toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Rekisterin tietoja voidaan käyttää Lastenpuoti Tenavalinnan omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Tenavalinnalla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Lastenpuoti Tenavalinnan verkkokaupan asiakaspalveluun, sähköpostitse asiakaspalvelu@tenavalinna.fi tai rekisterinhoitajalle.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT
Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Tiedot käsitellyistä tilauksista


TIETOJEN LUOVUTUS
Tietoja ei luovuteta Lastenpuoti Tenavalinnan ulkopuolelle.
Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

REKISTERIN SUOJAUS
Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Lastenpuoti Tenavalinnan sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Lastenpuoti Tenavalinnan salasanasuojatulla palvelimella.